Arıdağı Köyü Şehit Sedat Aktaş İlkokulu

WEB https://aridagkoyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ARIDAĞ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ ARIDAĞ KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 10 MERKEZ / BİTLİS
VİZYON : Arıdağ Köyü Şehit Sedat AKTAŞ İlkokulu olarak: aklın ve bilimin ışığında; ilkeli, erdemli, ahlaklı, çalışkan, milli değerleri bilen, geliştiren ve sahip çıkan "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireyler yetiştirmede ve Türkiye´yi bilgi toplumu olmaya yönlendirmede ´´Öncü´´ kurumlardan birisi olmaktır.
MİSYON : Arıdağ Köyü Şehit Sedat AKTAŞ İlkokulu olarak; yaşama saygılı, Milli ve Evrensel değerleri benimseyen, kendini tanıyan, sorunlara farklı bakış açısı getiren, okumayı -araştırmayı seven; eleştirel düşünebilmeyi alışkanlık edinen, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : SPOR DALLARINDA BİRİNCİLİKLER

Saatler : 08.50-15-00
Isınma : KALORİFER
Servis : VAR